RIJBAK BEREGENING voor jou in Nederland!

bowe-beregnung GmbH is gespecialiseerd in het leveren en montage van beregenings installatie’s, voor zowel binnen rijbakken, buiten rijbakken.

Voor een stabiele rijbodem en een stofvrije trainings omgeving is een goede beregenings installatie van essentieel belang voor de prestaties en veiligheid van paard en ruiter.

Een bekend probleem is de stofontwikkeling van zowel binnen & buitenrijbakken door intensief gebruik en een lage luchtvochtigheid van de bodem leid dit tot stof opwaaien, werken onder deze omstandigheid is ongezond voor paard en ruiter.

Om deze problemen tegen te gaan kunnen wij verschillende beregenings systemen leveren die speciaal ontwikkeld zijn voor zowel de binnen & buitenbak.

De beregeningssystemen van het merk bowe, zijn ontworpen en gebouwd volgens de hoogste normen en laatste technologische ontwikkelingen, waarbij de veiligheid van het paard en ruiter op de eerste plaats komt.

Een regelmatige besproeide rijbodem heeft een langere levensduur en een beduidend beter rijvlak.

graag komen wij bij u langs om u terplekke voor te lichten wat het beste is voor uw rijbak en u een vrijblijvende offerte aan te bieden.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *